Seminaari / syksy 2018

Heiwan syyskauden viikonloppuseminaari järjestetään tänä vuonna pian koulujen syysloman jälkeen, 26.-28.10. Olemme saaneet järjestettyä paikalle ulkomailta kutsuvieras-sensein, joten tätä harvinaislaatuista tilaisuutta ei kannata jättää väliin!

Colin Smith - 7.Dan

Seminaarin päävetäjänä toimii Colin Smith.

Colin aloitti karateuransa tammikuussa 1978 Etelä-Afrikan JKA-liittoon (aikansa jättiläinen) kuuluvassa seurassa, jossa hän harjoitteli 17 vuoden ajan opettajinaan JKA-karaten uranuurtajat Stan Schmidt ja Keith Geyer.

Colin siirtyi 1996 aikana Chicagoon, jossa hän toimi Hitoshi Kasuyan perustaman uuden karateliiton WSKF:n Amerikan aluejohtajana. Tämän pestin hän jätti muuttaessaan 2009 Ranskaan, jossa hän asuu juuri rajan tuolla puolen välittömästi Geneven läheisyydessä, keskeisellä paikalla Eurooppaa, hänen uutta vaikutuspiiriään. Hän suoritti 7.Dan arvon Bulgariassa vuonna 2012.

Kilpakentillä Colinia tavattiin 22 vuoden ajan, saavutuksinaan 63 mitalisijaa (joista 30 kultaa) niin Etelä-Afrikan paikalliskilpailuissa, kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Merkittävimpänä kilpailusaavutuksenaan Colin pitää pronssimitalia miestensarjan ottelussa JKA maailmanmestaruuskilpailuissa Philadelphiassa 1994.

Japanissa Colin on vieraillut karaten merkeissä kuudesti, mukaanlukien 1992 käymänsä arvostetun JKA valmentajakoulutuksen, sekä vastaavan WSKF liiton koulutuksen vuonna 2000.

Vuonna 2009 Colin tuotti lyhyen DVD-opetusvideon "A Few Good Moves", jossa hän esittelee pyörähdystekniikoiden periaatteita ja etuja perinteiseen suoraviivaisempaan karateen nähden.

Seminaari

Suurelle yleisölle seminaari on kaksipäiväinen, lauantaista sunnuntaihin. Seuran ruskea- ja mustavöiset sekä erikseen kutsutut voivat halutessaan osallistua jo perjantain erikoistreeneihin.
Seminaarin kielinä ovat sekä englanti, että suomi. Colinin osuudet tulkataan lennossa suomeksi, jotta kaikilla osallistujilla on yhtäläinen mahdollisuus saada oppia. Sunnuntain lukkotekniikka-osuus tuotetaan kokonaan suomen kielellä, ja avainkohdat käännetään myös englanniksi.

Viikonlopun tarkempi ohjelma:

klo perjantai lauantai sunnuntai
9.30 - 10   Saapuminen
Hyökkälän koulu
Saapuminen
Vaunukankaan koulu
10 - 12   Kumite Lukkotekniikka
12 - 13   lounas
13 - 15   Perusteet kuntoon Spin-kumite
15 - 15.30   tauko Seminaarin päätös
15.30-17.30   Pyörähdystekniikka  
18 - 20 Kutsuvierastreeni
(Vaunukangas)
  Farewell dinner
(Huili / Järvenpää)

Lauantaina treenataan Hyökkälässä (missä?), perjantaina ja sunnuntaina tutusti Vaunukankaan dojolla, jonne ohjeet sivuillamme YHTEYSTIEDOT-osiossa.

Ilmoittautuminen

Viikonlopun erilaiset lipputuotteet ovat ostettavissa nettikaupastamme. Seuran jäsenille tarjolla on kolme mahdollisuutta:
   - Yhden päivän osallistuminen
   - Viikonloppupaketti
   - Perhelippu (kattaa kaikki saman perheen jäsenet koko viikonlopuksi)
Vierailija-treenaajille on tarjolla kaksi lipputuotetta:
   - Yhden päivän osallistuminen
   - Viikonloppupaketti

Ilmoittautuminen seminaariin tapahtuu
   1) hankkimalla lippu nettikaupasta
   2) ilmoittamalla sähköpostitse osoitteesseen ilmoittautumiset@dojolle.fi
       a) lipun ostajan nimi (mitä kirjoitit verkkokaupassa maksajaksi)
       b) osallistujan nimi/nimet sekä vieraiden kohdalla myös ao. vyöarvo(t) -- väri ja kyu/dan-taso
       c) päivälipun tapauksessa mille päivälle ko. lippu kohdennetaan

Farewell dinner

Vierailijasensein läksiäisjuhla; tilaisuus vapaaseen seurusteluun samanhenkisten ihmisten kanssa; mahdollisuus tutustua muutoin niin etäisiksi jääviin mustavöisiin mestareihin

Tilaisuus järjestetään ravintola Huilissa Järvenpäässä. Illallinen on avoinna kaikille seminaarilaisille, mutta toivomme ilmoittautumiset ennakkoon (ilmoittautumiset@dojolle.fi deadline 25.10 klo 12), jotta varaamme tilan oikean kokoiselle pöytäseurueelle. Huilin menu kannattaa käydä katsomassa ennakkoon, jotta tilaaminen paikan päällä sujuu joutuisammin.

Kaikki mukaan! Yhdessä se on hauskempaa :)