KarateKids Ryhmä käynnistyy 16.8.2023

KarateKids on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille karateharrastuksen aloittamiseen. KarateKidsit harjoittelevat kerran viikossa 2-3 vuoden ajan.

Ryhmässä harjoitellaan liikunnan ja karaten perustaitoja pääsääntöisesti leikkien ja pelien kautta, joiden avulla lapsi oppii tuntemaan kehoaan ja koordinaatiota kehittyy. Samalla lapset tutustuvat lajiin ja oppivat ottamaan toiset huomioon sekä toimimaan ryhmässä. Tavoitteena on innostaa lasta liikkumaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä.

KarateKidseistä lapsi voi siirtyä (ikä huomioiden) alkeisryhmään, jotka aloittavat aina elo-syyskuussa ja tammikuussa. Ohjaajat voivat suositella siirtymistä, kun lapsi kykenee keskittymään ja motorisesti suoriutumaan alkeisryhmän vaatimuksista.

Syys- tai kevätkauden alkaessa vanhempien ei tarvitse ilmoittaa aiemmin harrastanutta Kidsiä erikseen harjoituksiin. Oletuksena on, että lapsi jatkaa harjoitusryhmässä. Mikäli lapsi lopettaa, on siitä ilmoitettava karatekids@dojolle.fi.

Harjoitukset kestävät 45 minuuttia. Harjoitus alkaa aina rivissä alkukumarruksilla ja nimenhuudolla. Harjoitukset päättyvät myös rivissä kumarrukseen.

Käytännön ohjeita Kidsien vanhemmille:

  • Tuo lapsi ajoissa harjoituksiin.
  • Pitkät hiukset kiinni ja kynnet lyhyiksi.
  • Pesethän lapsen jalat ennen saliin tuloa, sillä harjoittelemme paljasjaloin.
  • Asuksi riittää t-paita ja joustavat housut (colleget, leggingsit, shortsit).
  • Ohjaajat vastaavat Kidseistä vain harjoitusten loppuun asti. Lapsi luovutetaan vain nimetylle huoltajalle.
  • Yksittäisiä poissaoloja ei tarvitse erikseen ilmoittaa.
  • Vanhemmat pääsevät mukaan Kidsien harjoituksiin noin joka toinen kuukausi. Tästä ilmoitetaan erikseen.

Harjoitukset alkavat 16.8.2023 ja ovat keskiviikkoisin Paijalan koululla klo 18-18:45. Ryhmään otetaan enintään 15 lasta, jotta turvallinen ja lapsilähtöinen harrastaminen voidaan toteuttaa.

Ilmoittautuminen Karate Kids ryhmään

Siirry ilmoittautumaan