Kevään 2024 treeniajat

Treenikalenteri (Google-kalenteri)

Viikko-ohjelma

Huomaa, että viikko-ohjelma päivitetään vain kauden vaihtuessa ja mahdolliset muutokset päivitetään Google-kalenteriin.
viikko-ohjelma

Lauantaiteemat 11.5.
Teema 1 = Ippon-kumite
Teema 2 = Kihon
Teema 3 = Kanku Dai

Lauantaiteemat 18.5. -- Kauden viimeiset Vaukkari-treenit
Teema 1 = Heian 2 bunkai - ohjeistettu parityöskentely
Teema 2 = Heian 3 bunkai - ohjeistettu parityöskentely
Teema 3 = Heian 4 bunkai - ohjeistettu parityöskentely
Ensi syksyllä käyttöön otettavassa vyökoejärjestelmässä tullaan testissä katselmoimaan myös kata-bunkai. Tule ottamaan varaslähtö ensi kauden vyökoetreeniin!

Lauantaina 25.5. KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET
Erillisen ohjelman mukaan, toimitettu sähköpostitse harrastaja-jakeluumme.
!! EI ENÄÄ TREENEJÄ VAUNUKANKAALLA !!

Harjoitusryhmien periaatteet

Jako iän mukaan

Alle 16-vuotiaiden ehdoilla järjestettyyn vuoroon ovat kaikki tervetulleita. Sisältö ja tempo on sovitettu nuorille harrastajillemme.
Yli 16-vuotiaiden ryhmään voivat harjoitusten luonteen vuoksi osallistua vain 16 vuotta täyttäneet.

Jako vyöarvon mukaan

Harjoitusten sisältö on suunniteltu siten, että määräävänä tekijänä on harrastajan osaamisen taso. Voit osallistua mihin tahansa ryhmään vyöarvostasi ja iästäsi riippumatta, ja toimit harjoituksissa ryhmän mukana.

Jako teeman mukaan

Harjoitukset on tarkoitettu kaikille harrastajille tasapuolisesti. Teemoja kierrätetään parin viikon välein, ja ne koostuvat aiheista Kihon, Kata, Kumite, Daho, Matto ja Keho. Voit valita itsellesi sopivat harjoitusajat ja osallistua halutessasi vaikka kaikkiin harjoituksiin.
Kulloinkin kierrossa olevat teemat julkaistaan tälle sivulle näkyville (nettisivu-toteutus on viellä työn alla, jotta päivitettävyys olisi riittävän yksinkertaista).

Vyökokeeseen valmentava harjoitus

Rajoitettu ryhmäkoko ja vain erikseen harjoitukseen ilmoittautuneille. Täällä treenataan yksilön tarpeiden mukaan ja harjoitus järjestetään vain jos harjoitukseen on ilmoittautunut vähintään neljä osallistujaa.
Ilmoittautumisjärjestelmä tulee kevään aikana nettisivuille, ja sen valmistumista odotellessa tulee halukkuudesta osallistua harjotukseen ilmoittaa sähköpostitse (ilmoittautumiset@dojolle.fi). Voit ilmoittautua samalla viestillä kaverin kanssa, ja viestiin tulee vapaamuotoisesti ilmoittaa tulijoiden nimet, vyöarvot ja toivottu päivä+kellonaika sekä harjoitusteema (kts. yllä).
Ilmoittaudu viimeistään harjoitusta edeltävänä maanantaina. Saat harjoitusta edeltävänä tiistaina paluuviestissä tiedon järjestyykö harjoitusryhmä (onko riittävästi osallistujia).

Vapaavuoro

Jatkamme perinteistä perjantain vapaavuoroa, johon saa tulla käyttämään salia yksin taikka kaverin/ryhmän kanssa. Paikalla on ohjaaja, jolta voi kysyä neuvoa, mutta harjoittelusta vastaat itse.
Osallistuminen tutusti Whatsapp-ryhmään ilmoittamalla (jos ei tulijoita ole tiedossa, ei ohjaajan tarvitse lähteä turhaan liikkeelle). Jos et ole tämän ryhmän jäsen, pyydä ohjaajia lisäämään numerosi mukaan.

Sunnuntai-harjoitukset

Aina kuun toisena sunnuntaina järjestetään kehonhuoltotunti ja kuun viimeisenä sunnuntaina maakamppailuun keskitetty harjoitus. Näihiin ei ilmoittauduta erikseen. Muulloin on sali käytettävissä vyökokeeseen valmentavana harjoituksena (kts. yllä)

 

Jos et voi treenata esim. murtuman tai muun tapaturman vuoksi, voit tulla seuraamaan harjoituksia jos sinulla ei ole mitään tartuntatautien oireita (yskä, nuha, kuume, heikotus, pahoinvointi, päänsärky...).
Motto "terveysturvallisuus edellä" on kaikkien etu.

HUOM! Ennakkoon tiedossa olevat tapahtumat/poikkeukset normaaleihin salivuoroihin löytyvät KALENTERISTA.

 

Vyökokeet

Vyökokeet järjestetään aina lauantain salivuorolla Vaunukankaalla ja tarvittaessa niitä voidaan jatkaa sunnuntain vuorolla. Kokeiden alkamisajankohta on aina klo 12, ellei kokelaiden kanssa muusta sovita (koskee vain sunnuntaita).
Kokeisiin ilmoittaudutaan vähintään kahta kokonaista viikkoa ennen kokeen ajankohtaa, ja ilmoittautumisten perusteella valikoidaan mitkä kokeet järjestetään. Kokelaille ilmoitetaan järjestettävästä kokeesta 10 pv ennen kokeen ajankohtaa ja maksut tulee olla hoidettuna koetta edeltävän keskiviikon loppuun mennessä (nettikauppa).
Kevään kokeet järjestetään maaliskuun ensimmäisen lauantain viikonloppuna sekä toukokuun ensimmäisen lauantain viikonloppuna.
Syksyn kokeet järjestetään lokakuun viimeisen lauantain viikonloppuna sekä joulukuun ensimmäisen lauantain viikonloppuna.
Vyökoepäivänä järjestetään harjoitukset vain mikäli näin erikseen ilmoitetaan!